[ AVAILABLE ] Set Sambutan Hari Anugerah Kecemerlangan - #PREMIUM CIKGUGRAFIK

ANDA BERMINAT ?

#PREMIUM CIKGUGRAFIK

LAMAN PREMIUM BY CIKGUGRAFIKDOTCOM

test banner

[ AVAILABLE ] Set Sambutan Hari Anugerah Kecemerlangan

Salam sehati sejiwa,
MEMPERKENALKAN
SET HARI ANUGERAH CEMERLANG

Set ini mengandungi 6 bahan dalam 1 , semuanya berbentuk softcopy dalam file powerpoint , antaranya ialah :
  1. Buku Program Sambutan Hari Anugerah
  2. Kad Jemputan
  3. Template sijil
  4. Slide cover ( bagi yang guna lcd untuk sebagai penganti banner ) 
  5. Bunting 
  6. Banner
๐Ÿ‘‘ Yang istimewanya kali ini , semuanya dibuat dengan seragam dan kemas! .

BAHAN YANG DISEDIAKAN SEMUANYA DALAM BENTUK POWER POINT! , ya powerpoint. Kami anggarkan semua pc/laptop ada microsoft power point dan sangat mudah untuk digunakan.

NOTA : 
Pada biasanya kami akan caj bahan ini 6 ini 1 RM150 . Tetapi anda boleh dapatkan dengan harga RM20 sahaja untuk setiap design. Betul , kami tidak tipu dan ikhlas ingin membantu memudahkan kerja anda ( macam ayat MLM lak .. hehe ) 

๐Ÿ’  DESIGN 1 ( D1 )
Bertemakan kuning keemasan dan dicampurkan warna hitam bagi menampakkan majlis anda exclusive. Anda boleh lihat preview di bawah ( 6 in 1 ) :


HARGA DESIGN 1 : RM20

๐Ÿ’ DESIGN 2  ( D2 )
Bertemakan warna merah dan dicampurkan 2 warna lagi iaitu kuning keemasan dan warna biru gelap. Bagi yang sukakan warna ini , ini khas untuk anda! . Anda boleh lihat preview di bawah ( 6 in 1 ) :


HARGA DESIGN 2 : RM20

Anda boleh pilih sama ada anda nak DESIGN 1 (D1) atau DESIGN 2 (D2) seterunya membuat pembayaran terus ke akaun kami untuk mendapatkan bahan ini.

SEKEJAB! , kami nak bagi bonus kepada cikgu yang nak dapatkan kedua-dua design ni sekaligus . (  tak rugi pon beli dua sekaligus , nanti boleh guna untuk majlis lain ) Semuanya juga dalam  POWERPOINT . Bonusnya adalah :


๐Ÿ‘ Koleksi Proops ( 18 proops )
Proops bertemakan hari anugerah , sangat sesuai kepada anda yang inginkan kelainan semasa majlis .

๐Ÿ‘ Koleksi Bubbles ( 25 bubbles )
Bubbles kosong , anda boleh cipta proops anda sendiri. Cuma masukkan font di dalamnya , kemudian print dan potong.

๐Ÿ‘ Koleksi 2000+ icon hitam putih
2000 lebih icon untuk anda , anda boleh guna untuk apa-apa sahaja yang sesuai. contohnya untuk mencantikkan lagi slide persembahan anda .
BONUS NI SAH JIKA ANDA MEMBELI KEDUA-DUA DESIGN SAHAJA.
[ RM40 + BONUS  = ( D3 ) ]
jika ingin dapatkan kedua-dua beserta bonus , nyatakan di bahagian bayaran ( D3 )
--------------------------------------------
  • Bahan akan diberi melalui link google drive sahaja. Tidak perlu akses email untuk download. kami tidak akan sent melalui emel mahupun telegram. link akan diberi melalui whatsapps .
  • Bahan ini untuk kegunaan sekolah anda sahaja , tidak dibenarkan berkongsi dengan yang lain ( tolong jujur dan amanah ya ) atau menjualnya semula
  • Jaminan wang akan dikembalikan jika anda tidak berpuas hati dengan bahan yang anda terima .

( terus sahaja bankin ke no acc dibawah, xperlu wasap kami tanya dahulu boleh bankin atau tidak )

๐Ÿฏ MAYBANK ( akaun syarikat berdaftar )
NO ACC  : 553010600206
PEMILIK ACC : JAZLAN TEHNOLOGY 

๐Ÿ™ CIMB
NO ACC : 7036890793
PEMILIK ACC : 
MOHAMAD JAZLAN BIN JOHARI

❗ TINDAKAN SELEPAS PEMBAYARAN DIBUAT ( PENTING )

whatsapp kami ( 0199241414) detail ini :
whatsapp kami ( 0199241414) detail ini :
whatsapp kami ( 0199241414) detail ini :

MAKLUMAT BAYARAN SET ANUGERAH :-

✅ Nama FB/Panggilan :
✅ Pilihan Design : D1 / D2 / D3
✅ Jumlah Bayaran : ( nyatakan jumlah )
✅ Bukti Pembayaran : ( screenshoot / msj transaksi )

Atau boleh KLIK SINI untuk direct ke whatsapp
Atau boleh KLIK SINI untuk direct ke whatsapp

NOTA 
  • Pastikan anda whatsapp kami ya untuk dapatkan file selepas pembayaran
  • Selepas pembayaran anda disahkan , kami akan berikan link download kepada anda menerusi whatsapp , anda boleh dowload di pc ( copy link yang kami beri ) atau download di Hp dan transfer ke PC anda
  • Anda akan terima fail dalam tempoh 24 jam selepas anda whatsapp kami , maaf jika kelewatan kerana kami bertugas di pedalaman ( internet kejab ada kejab xde mcm chipsmore ) 

Untuk mengelakkan kekalutan last minute, buat pembayaran awal-awal kemudian, Whatsap kami terus.  Kalau cikgu nak bahan dahulu pon boleh sebelum pembayaran dibuat ( whatsapp kami bagitau nak bahan dahulu ) 

No comments:

Post a Comment