[ AVAILABLE ] Koleksi Cover Fail 2017 - #PREMIUM CIKGUGRAFIK

ANDA BERMINAT ?

#PREMIUM CIKGUGRAFIK

LAMAN PREMIUM BY CIKGUGRAFIKDOTCOM

test banner

[ AVAILABLE ] Koleksi Cover Fail 2017

Setelah sebulan lebih menyiapkan projek cover ini , Alhamdulillah hari ni dapat jugak kami “release” . Baik, berbalik kepada tajuk . Koleksi cover fail ini untuk guru-guru yang inginkan kelainan pada fail mereka . Biasanya hanya taip di word dan print, tetapi cover yang kami jual ini penuh dengan grafik dan warna. Design yang digunakan semuanya Flat design ,anda boleh dibawah apa yang anda akan dapat jika anda beli fail dengan kami , Oh ya, bahan yang dibekalkan kepada anda ialah softcopy

** (klik pada gambar untuk besarkan )
Anda hanya perlu tukar logo sekolah dan nama sekolah anda sahaja. Anda boleh lihat terlebih dahulu preview bahan yang kami jual sebelum anda membeli .

INFO TAMBAHAN :
** kotak yang anda lihat pada cover fail ( kotak belakang logo ) boleh ditukarkan kepada warna lain , tetapkan transparent , dan anda juga boleh padam terus
** File berbentuk power point ( pastikan pc anda ada sofftware microsoft power point )
 ** Tutorial ringkas ada disediakan di bahagian tepi slide , anda boleh tengok sendiri apabila anda membukanya, contoh tutorial ialah cara tukarkan logo dengan logo sekolah anda.
HARGA :
RM10 sahaja untuk setiap cover .  Harga RM10 ini cukup murah berbanding kos upah yang kami selalu ambil setiap cover sahaja iaitu RM30 keatas dan tidak termasuk tulang fail dan contoh template isi ( berdasarkan permintaan ) . Jika anda rasa ianya mahal anda abaikan sahaja . Pilihan di tangan anda .

HARGA 
RM10/file

tunggu.... RM10/file, kami bagi free 1 files lagi, "buy 1 free 1"

Jika anda berminat untuk dapatkan semua cover yang kami jual , Harga istimewa buat anda ialah RM100 sahaja ( Harga asal RM330 ) FREE update jika kami ada tambah files lain

 Antara cover yang kami jual ialah :
INFO : klik pada [ Preview ] untuk lihat dulu sebelum anda membuat pembelian , maaf kami letak watermark pada preview tersebut  ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
FAIL PANITIA
  • Fail panitia Bahasa Malaysia [ Preview ]
  • Fail panitia Bahasa Inggeris ( perkataan English juga diberi )  Preview ]
  • Fail panitia Matematik  Preview ]
  • Fail panitia Sains / DST  ( perkataan DST juga diberi )Preview ]
  • Fail panitia Pendidikan Moral  Preview ]
  • Fail panitia Pendidikan Islam  Preview ]
  • Fail PAFA Preview ]
  • Fail panitia Sejarah  Preview ]
  • Fail panitia Pendidikan Jasmani dan Kesihatan  Preview ]
  • Fail panitia Pendidikan Kesenian  Preview ]
  • Fail panitia Muzik  Preview ]
  • Fail panitia Reka Bentuk & Teknologi Preview ]
  • Cover lain akan ditambah atas permintaan ramai ( sila hubungi kami )
FAIL LAIN -LAIN
P/S : ada lagi beberapa cover fail yang tidak sempat kami siapkan dan upload disini , insyaALLAH jika dah siap kami akan update disini.

AMARAN : File yang dibeli tidak boleh diupload semula / jual semula / post softcopy public , jika didapati anda berbuat begitu , kami akan ambil tindakan ๐Ÿ‘ฎ.

CARA PEMBELIAN & PEMBAYARAN
Anda boleh membuat pembayaran terus ke acc kami  
Bayaran sebanyak RM10 ( free 1 ) ke salah satu akaun di bawah :

Jika anda berminat untuk dapatkan semua cover yang kami jual , Harga istimewa buat anda ialah RM100 sahaja ( Harga asal RM330 ) FREE update jika kami ada tambah files lain

๐Ÿฏ MAYBANK ( akaun syarikat berdaftar )
NO ACC  : 553010600206
PEMILIK ACC : JAZLAN TEHNOLOGY 

๐Ÿ™ CIMB
NO ACC : 7036890793
PEMILIK ACC : 
MOHAMAD JAZLAN BIN JOHARI

❗TINDAKAN SELEPAS PEMBAYARAN DIBUAT ( PENTING )

whatsapp kami ( 0199241414) detail ini :
whatsapp kami ( 0199241414) detail ini :
whatsapp kami ( 0199241414) detail ini :

✅Gambar resit / screenshoot : 
✅Nama Panggilan :
✅ Emel :
✅Senarai fail pilihan anda : ( yg free pon pilih yang mana suka )

NOTA KAKI :

  • Selepas pembayaran anda disahkan , kami akan berikan link download kepada anda menerusi whatsapp , anda boleh dowload di pc ( copy link yang kami beri ) atau download di Hp dan transfer ke PC anda
  • Anda akan terima fail dalam tempoh 24 jam selepas anda whatsapp kami , maaf jika kelewatan kerana kami bertugas di pedalaman ( internet kejab ada kejab xde mcm chipsmore ) 

JIKA ADA PERTANYAAN ANDA BOLEH DIRECT WHATSAPP KAMI
0199241414 ( whatsapp sahaja ) 

3 comments: